If I Knew Then...

The Lesson...Not everything works out just like you might plan or think it will halfway through the project. You have to keep your senses sharp and aware all the way through, and face the truth as it comes to you. Pursue the best outcome and act on it quickly. Read More

Urban Living At Its Best

When a couple of emptynesters with an adorable dog were looking to simplify and downsize, they found exactly what they were looking for in a new construction condominium project set to be built in Raleigh’s hip, yet well-established, Five Points neighborhood.  Originally from Europe, the couple has lived in Raleigh for years, having raised and educated their children here. Lucky for them, they caught wind of the new development early on and reserved a unit in the recently completed Fairview Row. Read More...

Hello city life: A longtime Raleigh couple embraces living in the heart of Five Points

Featured in Walter Magazine [Pictured: Chip & Lyn Andrews]

Featured in Walter Magazine [Pictured: Chip & Lyn Andrews]

Lyn and Chip Andrews have loved Raleigh for a long time. Chip graduated from N.C. State in 1966, they raised their children here, and today the couple is deeply involved in the cultural life of the city...So it made sense that when the Andrewses decided to downsize, they would want to be at the center of things. Their move from a spacious 5-bedroom house they built 30 years ago on Vance Street in Hayes Barton to a condominium in Five Points was a big one. But not in the usual ways. Read More...

Style Built on History

Featured in Builder & Developer Magazine [Pictured: 2017 Fairview Row]

Featured in Builder & Developer Magazine [Pictured: 2017 Fairview Row]

With everything finalized at the end of last year, Beacon Street Development’s Fairview Row was an immediate sell out. The multifamily infill project in the historic Hayes Barton neighborhood of Raleigh, N.C. isn’t the typical high density, new-urban design we’ve all become accustomed to across the country. This has everything to do with the approach the team at Beacon Street took to the project’s creation. Read More...